• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

De reden waarom de meeste jongeren snel hun rijbewijs willen halen is simpel, het geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil! Je hoeft nooit meer te wachten op de bus of trein. Bij NXXT rijschool Zevenbergen helpen wij jou snel aan je rijbewijs. Onze ervaren en deskundige rijinstructeurs weten precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Daarnaast hebben wij niet voor niets een hoog slagingspercentage. Leerlingen beoordelen ons met een 9,3. Wil jij ook zo’n goede ervaring? Ontdek hoe het werkt bij onze rijschool in Zevenbergen.

Enthousiaste rijinstructeurs

Bij onze rijschool in Zevenbergen werken instructeurs Michael en John. Door hun enthousiasme worden de rijlessen zowel leuk als leerzaam. Je merkt echt dat ze een passie voor het vak hebben. Het resultaat is uitstekende begeleiding en een fijne sfeer in de lesauto. Daardoor kun jij op je gemak in de lesauto zitten en veel leren. Voor je het weet ben jij klaar voor je examen!

Leuke en leerzame rijlessen

Zevenbergen is een mooie stad in Brabant waar je perfect kan leren autorijden. In de verschillende straten van Zevenbergen oefen je met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent mag je ook op de snelweg gaan rijden. Dan rijd je naar plaatsen als Roosendaal, Breda, Etten-Leur, Oosterhout of Dinteloord. Een afwisselende omgeving waarin jij goed kan leren autorijden.

Waarom NXXT rijschool Zevenbergen

 • Gratis proefles: Wil jij wel eens een rijles uitproberen? Dat kan vrijblijvend door onze gratis proefles te volgen. Een ideale kans om te zien of onze rijschool in Zevenbergen iets voor jou is!
 • Geen wachttijden: Ben je helemaal overtuigd na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten. Omdat wij niet met wachttijden werken, kun jij snel starten met je rijlessen.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Zevenbergen hebben wij de allerbeste rijinstructeurs voor jou geselecteerd. Jij kunt vertrouwen op onze ervaren en deskundige instructeurs.
 • Slipcursus: Wanneer je geslaagd bent voor je examen mag je ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar leer je allerlei vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg.
 • Flexibele planning: Heb jij het altijd druk? Geeft niets, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
 • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Rijles in Zevenbergen

Wat ga jij allemaal leren tijdens je rijlessen bij NXXT rijschool Zevenbergen? Wij hebben alvast wat punten die aan bod zullen komen op een rijtje gezet voor jou:

 • Het bedienen van alle knopjes in de auto en het instellen van de stoel en spiegels.
 • De auto onder controle houden: gas geven, remmen, schakelen en sturen.
 • Deelnemen aan het verkeer en alle verkeersregels leren kennen.
 • De bijzondere verrichtingen, zoals parkeren, achteruit rijden en helling trekken.
 • Op de snelweg rijden: in- en uitvoegen, file rijden, ritsen en veilig inhalen.
 • En nog veel meer!

Het examen

Na voldoende rijlessen is het tijd voor je examen. Nadat je het theorie-examen gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. 

Lees onze reviews

Bij onze rijschool in Zevenbergen gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles is ideaal om eens een rijles uit te proberen. Wanneer je erover denkt om rijlessen te gaan volgen bij onze rijschool in Zevenbergen is de proefles een goed idee. Je kunt dan vrijblijvend een rijles uitproberen. Gebruik het aanmeldformulier om je op te geven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak is het mogelijk om al binnen een week de proefles te volgen, op een moment dat het jou uitkomt. Zodra het zo ver is, haalt de instructeur jou thuis op. Jullie kunnen tijdens de proefles rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je rijinstructeur is immers ook belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de rijles kun je er ook op letten of de manier van lesgeven prettig vindt. Zit het wel goed? Dan kun je na afloop van de proefles met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt, kun je snel starten met jouw rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Zevenbergen kun je kiezen uit verschillende lespakketten. Om precies te zijn: het start, actie, top, spoed of master pakket. Door een lespakket te kiezen wat bij jou past kun jij op je eigen manier en tempo rijlessen volgen. Dat is belangrijk om er een succes van te maken! Kies het pakket wat jou aanspreekt om al met een voorsprong van start te gaan met je rijlessen.

Heb je vragen?

Heb jij nog wat vragen voor ons? Wil je persoonlijk advies over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder. Voor je het weet kan je starten met je rijlessen!