• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het zat om steeds op de trein te moeten wachten? Moet je vaak met een stampvolle bus reizen? Vraag je steeds iemand om een lift? Dat wordt verleden tijd wanneer jij je rijbewijs haalt. Bij NXXT rijschool Elst helpen wij jou snel en op een leuke manier. Onze enthousiaste instructeurs zorgen voor leuke en leerzame rijlessen. Daardoor ga jij als een speer en heb jij voor je het weet jouw rijbewijs op zak! Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Zie jij dat wel zitten? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

De beste instructeurs

De rijlessen bij onze rijschool in Elst worden gegeven door instructeurs Tim en Niek. Zij hebben een passie voor het vak en geven enthousiast les. Daarnaast zullen ze jou altijd op je gemak stellen. Daardoor kan jij ontspannen in de lesauto zitten en beleef je plezier aan de lessen. Door hun ervaring weten onze instructeurs precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Je zal snel alles leren wat je moet weten om een top chauffeur te worden. Bovendien kun je in de verschillende straten van het Gelderse Elst mooi oefenen. Wanneer je zo ver bent ga je ook op de snelweg oefenen. Je rijdt dan naar plaatsen als Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Zutphen, Apeldoorn en Ede.

Waarom NXXT rijschool Elst

 • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Elst mag je altijd starten met een gratis proefles. Jij mag vrijblijvend uitproberen of onze rijlessen iets voor jou zijn.
 • Geen wachttijden: Enthousiast geworden na je proefles? Dan mag je direct beginnen met de rijlessen omdat wij niet met wachttijden werken.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Elst werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren hun op deskundigheid en ervaring.
 • Slipcursus: Wanneer jij geslaagd bent voor je rijbewijs mag je ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Wat je daar leert kan goed van pas komen!
 • Flexibele planning: Vind je het lastig om rijlessen te plannen door je drukke agenda? Geen zorgen, bij onze rijschool bieden we flexibele planningsopties aan, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
 • Moderne lesvoertuigen: Bij NXXT maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze auto's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. 

Rijles in Elst

Wat ga je allemaal leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Elst? Wij begrijpen dat jij nieuwsgierig bent. Daarom hebben wij alvast voor jou op een rijtje gezet wat je kunt verwachten:

 • De basis: Je leert eerst hoe je de stoel en spiegels op de juiste manier kan afstellen. Daarna ga je leren om de auto onder controle te houden. Sturen, gas geven, remmen en schakelen komen allemaal aan bod. Wanneer dat goed gaat ben jij klaar voor de volgende stap!
 • Deelnemen aan het verkeer: Je mag nu deelnemen aan het verkeer en leert alles over de voorkomende verkeerssituaties en -regels. Ook ga je in de verschillende straten van Elst oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, keren en helling trekken.
 • Rijden op de snelweg: Wanneer jij er klaar voor bent mag je ook gaan oefenen op de snelweg. De instructeur leert jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en meer. Na onze rijlessen kan jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Examen of tussentijdse toets?

Als jij het autorijden goed onder de knie hebt, is het tijd voor je examen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt naar je rijexamen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, wat voor veel leerlingen prettig kan zijn. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool in Elst. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Bekijk de reviews

Bij onze rijschool in Elst streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop!

Gratis proefles inplannen

Lijkt het jou wat om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Elst? Maak dan gebruik van ons aanmeldformulier om je op te geven. Wij nemen dan snel contact met jou op om een afspraak te maken. Voor de proefles zal onze instructeur jou thuis ophalen. Je kunt rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk. Daarnaast kun je er op letten of je de aanwijzingen en manier van lesgeven prettig vindt. Heb jij met plezier de proefles gevolgd? Bespreek dan met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Wanneer je een pakket gekozen hebt hoef je niet lang te wachten om te starten met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen hebben wij veel verschillende lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Wil jij graag snel gaan? Of liever alle tijd nemen en gebruik maken van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk bij onze rijschool in Elst. Maak een keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Dan kan jij snel van start met je rijlessen.

Neem gerust contact op

Wil je liever eerst even met ons overleggen? Heb je wat vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder.