• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het zat om steeds op de bus of trein te moeten wachten? Moet je iedere keer vragen of je met iemand mee mag rijden? Dan wordt het hoog tijd om je rijbewijs te gaan halen. Wanneer jij een rijbewijs op zak hebt geeft jou dat de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Dat wil jij toch ook? NXXT rijschool Streefkerk helpt jou snel aan je rijbewijs. Onze deskundige en ervaren instructeurs begeleiden jou op een leuke manier naar je examen toe. Voor je het weet slaag jij met vlag en wimpel en kun je zelf met de auto op pad. Ontdek hoe het precies werkt.

Bij onze rijschool in Streefkerk werkt instructeur Diana. Zij is dagelijks met veel plezier op pad met de lesauto. Door haar enthousiasme worden de rijlessen zowel leuk als leerzaam. Dat zorgt ervoor dat jij snel kan leren. Voor je het weet ben je klaar voor je examen! Streefkerk is een mooi dorp waar je goed kan leren autorijden. In de verschillende straten kun je rustig oefenen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent ga je tijdens de rijlessen ook de snelweg op. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Schoonhoven, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Gouda of Utrecht. Genoeg afwisseling tijdens jouw rijlessen!

Waarom NXXT rijschool Streefkerk

  • Gratis proefles: Wil jij wel een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Streefkerk? Het is geheel vrijblijvend en een ideale kans om eens een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden: Wanneer jij het na je proefles helemaal ziet zitten hoef je niet lang te wachten. Je kunt snel starten met de rijlessen omdat wij niet met wachttijden werken.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Streefkerk werken alleen de allerbeste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis, ervaring en enthousiasme.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar kun je veel van opsteken.

Rijles in Streefkerk

Ben jij nieuwsgierig naar wat je allemaal gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Streefkerk? Dat begrijpen wij. Je gaat zoveel leren dat we het niet allemaal kunnen opnoemen. We vertellen jou wel alvast de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Als eerste leer je de auto onder controle te houden. Je leert waar alle knopjes in de auto voor zijn en hoe de spiegels en stoel afgesteld moeten worden. Vervolgens leer je gas geven, schakelen, remmen en sturen. Wanneer jij de auto onder controle hebt mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de situaties die voorkomen op de weg, de verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je dat goed onder de knie hebt mag je ook de snelweg op. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, helling trekken, file rijden, ritsen, en meer. Na onze rijlessen ben jij een top chauffeur!

Gratis proefles inplannen

Wanneer jij graag een rijles uit wil proberen kun je onze gratis proefles volgen. De proefles bij onze rijschool in Streefkerk is geheel vrijblijvend. Meld je aan via het handige aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kun je de proefles al binnen een week volgen, op een moment dat het jou uitkomt. Wanneer de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de les kunnen jullie rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je rijinstructeur is namelijk ook belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Je kunt er tijdens de proefles ook op letten of je de manier van lesgeven prettig vindt. Wanneer dat allemaal goed zit kun je na afloop met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Streefkerk kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Wij begrijpen dat. Daarom kun je het lespakket kiezen wat bij jou past. Ga bijvoorbeeld voor het start, actie, top, spoed of master pakket. Dan kun jij rijlessen volgen op jouw eigen manier en tempo. Daardoor kun jij met plezier de rijlessen volgen en zelfverzekerd je examen tegemoet.

Liever even met ons overleggen? Wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder. Dan kun je snel van start gaan met je rijlessen!