Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Wil jij je rijbewijs halen in Limburg? Kies dan voor onze rijschool in Stein. NXXT biedt rijlessen aan door heel Nederland. Ook in Stein hebben wij een rijschool. Schrijf je direct in bij onze rijschool in Stein en begin met rijlessen wanneer jij dat wilt!

Rijschool NXXT Stein

De cursist staat centraal bij NXXT. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij het autorijden. Daarom heb je een vaste rijinstructeur. Onze instructeur in Stein heet Roy Hanssen. 

Als je een proefles rijdt bij Roy Hanssen, zal hij kijken welk pakket bij jou past. Efficiënte lessen zorgen ervoor dat je snel je roze pasje te pakken hebt!

Proefles inplannen bij NXXT Stein

Een proefles plan je gemakkelijk in door het formulier op deze pagina in te vullen. De collega's van NXXT nemen contact met je op om de proefles in te plannen op het moment dat jou het beste uitkomt. Wanneer de proefles is ingepland komt Roy je voor de deur ophalen. Wil je meer weten over de mogelijkheden die NXXT jou biedt in Stein? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor jouw eerste rijles!

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen