• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het zat om steeds met de bus of trein te moeten reizen? Om door de regen te fietsen? Afhankelijk te zijn van anderen? Wij begrijpen dat! Jij kunt nu op een snelle, leuke en ook nog eens goedkope manier je rijbewijs halen bij NXXT rijschool Waddinxveen. Onze deskundige instructeurs geven jou precies de begeleiding die je nodig hebt. Door de leuke en leerzame lessen zul jij flinke stappen maken. Voor je het weet slaag je voor je rijbewijs en kun je lekker zelf op pad met de auto! Wij snappen dat jij niet kan wachten om te beginnen met de rijlessen. Lees snel verder en ontdek de werkwijze van NXXT rijscholen. 

De beste begeleiding van onze instructeurs

In Waddinxveen werken onze instructeurs Robin, Stefan, Richard en Rob. Door hun deskundige en enthousiaste aanpak worden de lessen zowel leuk als leerzaam. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarom stellen onze instructeurs jou altijd op je gemak en geven ze begrijpelijke aanwijzingen. Alles om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij het behalen van je rijbewijs.

Rijles volgen in Waddinxveen

In en rondom Waddinxveen kun je perfect leren autorijden. Alle mogelijke verkeerssituaties komen er voor. Belangrijk om daar ervaring mee op te doen! Tijdens je rijlessen kom je door wijken als Oranjewijk, Vondelwijk, Groenswaard en Noordeinde. Als je al wat lessen hebt gehad ga je ook de snelwegen rondom Waddinxveen op. Deze snelwegen leiden naar plaatsen als Gouda, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Alphen aan den Rijn en Leiden. Je begrijpt wel dat je hier veel zal kunnen leren.

Waarom NXXT rijschool Waddinxveen

  • Gratis proefles; Bij onze rijschool in Waddinxveen mag je altijd starten met een gratis proefles. Op die manier kun jij ervaren hoe een rijles werkt en alvast kennis maken met je rijinstructeur.
  • Geen wachttijden; Wil je na de proefles direct verder met de rijlessen? Dat kan! Er zijn geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Onze rijinstructeurs zijn uitgekozen op hun professionaliteit en ervaring. Je weet zeker dat je deskundig begeleid zal worden.
  • Slipcursus; Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Je mag direct onze slipcursus volgen voor slechts €79,-.
  • Flexibele planning; Heb jij ook een drukke agenda? Geeft niets, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen; Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Extra veilig! 

Rijles in Waddinxveen

Tijdens de rijlessen leer je stap voor stap alles wat je moet weten om te slagen voor je examen. We starten altijd met de basis. Je oefent eerst met het bedienen van de auto. Je leert bijvoorbeeld sturen, remmen, gas geven en schakelen. Als dat goed gaat neem je ook deel aan het verkeer. Daar leer je alle voorrangssituaties en verkeersregels kennen. In de wijken van Waddinxveen is alle ruimte om te oefenen met de bijzondere verrichtingen. Je leert parkeren, helling trekken, keren en achteruit rijden. Allemaal belangrijke vaardigheden dus. Als dat allemaal goed gaat mag je ook de snelweg op. Daar leer je onder andere het verkeer inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen. Na onze lessen weet je precies hoe alles werkt en kun jij vol goede moed het examen afleggen. 

Het examen

Na voldoende rijlessen is het dan eindelijk zover: het examen! Als je het theorie-examen al gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft niet zenuwachtig te zijn. Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. 

Bekijk de reviews

Bij onze rijschool in Waddinxveen gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop.

Gratis proefles inplannen

Tijdens de gratis proefles bij onze rijschool in Waddinxveen ontmoet je jouw instructeur. Een goede klik is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken! Je merkt snel genoeg of je goed overweg kan met je instructeur en of je de aanwijzingen duidelijk vindt. Naast het ontmoeten van je instructeur is dit een ideale kans om te ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat. Je kunt na de proefles een weloverwogen keuze maken! Zie jij het wel zitten met ons? Dan mag je direct starten met de rijlessen. Er is geen wachttijd. Gebruik ons aanmeldformulier om een afspraak te maken voor jouw gratis proefles!

Lespakketten bij NXXT

Iedereen leert op zijn eigen manier. Dat begrijpen wij van NXXT rijschool Waddinxveen als geen ander! Daarom kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Denk bijvoorbeeld aan het start, actie, top, spoed of master pakket. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Daardoor kun jij zelf kiezen op welke manier je de rijlessen wil volgen en ga je goed van start! Bekijk hier alle informatie over onze lespakketten.

Meer weten?

Heb jij vragen of wil je even overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder.