• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het zat om steeds met de bus of trein te moeten reizen? Om door de regen te fietsen? Afhankelijk te zijn van anderen? Wij begrijpen dat! Kom op een snelle, goedkope en leuke manier je rijbewijs halen bij NXXT rijschool Waddinxveen. Onze deskundige instructeurs geven jou precies de begeleiding die je nodig hebt. Door de leuke en leerzame lessen zal jij als een speer vooruit gaan. Voor je het weet slaag jij voor je rijbewijs en kun je lekker zelf op pad met de auto! Wij snappen dat jij niet kan wachten om te beginnen met de rijlessen. Lees snel verder, wij leggen uit hoe het werkt!

In Waddinxveen werken onze instructeurs Robin, Stefan, Richard en Rob. Door hun deskundige en enthousiaste aanpak worden de lessen zowel leuk als leerzaam. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarom stellen onze instructeurs jou altijd op je gemak en geven ze begrijpelijke aanwijzingen. Alles om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij het behalen van je rijbewijs!

In en rondom Waddinxveen kun je perfect leren autorijden. Alle mogelijke verkeerssituaties komen er voor. Belangrijk om daar ervaring mee op te doen! Tijdens je rijlessen kom je door wijken als Oranjewijk, Vondelwijk, Groenswaard en Noordeinde. Als je al wat lessen hebt gehad ga je ook de snelwegen rondom Waddinxveen op. Deze snelwegen leiden naar plaatsen als Gouda, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Alphen aan de Rijn en Leiden. Je begrijpt wel dat je hier veel zal kunnen leren!

Waarom NXXT rijschool Waddinxveen

  • Gratis proefles; Bij onze rijschool in Waddinxveen mag je altijd starten met een gratis proefles. Op die manier kun jij ervaren hoe een rijles werkt en alvast kennis maken met je rijinstructeur.
  • Geen wachttijden; Wil je na de proefles direct verder met de rijlessen? Dat kan! Er zijn geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Onze rijinstructeurs zijn uitgekozen op hun professionaliteit en ervaring. Je weet zeker dat je deskundig begeleid zal worden.
  • Slipcursus; Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Je mag direct onze slipcursus volgen voor slechts €79,-.

Rijles in Waddinxveen

Tijdens de rijlessen leer je stap voor stap alles wat je moet weten om te slagen voor je examen. We starten altijd met de basis. Je oefent eerst met het bedienen van de auto. Je leert bijvoorbeeld sturen, remmen, gas geven en schakelen. Als dat goed gaat neem je ook deel aan het verkeer. Daar leer je alle voorrangssituaties en verkeersregels kennen. In de wijken van Waddinxveen is alle ruimte om te oefenen met de bijzondere verrichtingen. Je leert parkeren, helling trekken, keren en achteruit rijden. Allemaal belangrijke vaardigheden! Als dat allemaal goed gaat mag je ook de snelweg op. Daar leer je onder andere het verkeer inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen. Na onze lessen weet je precies hoe alles werkt!

Gratis proefles inplannen

Tijdens de gratis proefles bij onze rijschool in Waddinxveen ontmoet je jouw instructeur. Een goede klik is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken! Je merkt snel genoeg of je goed overweg kan met je instructeur en of je de aanwijzingen duidelijk vindt. Naast het ontmoeten van je instructeur is dit een ideale kans om te ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat. Je kunt na de proefles een weloverwogen keuze maken! Zie jij het wel zitten met ons? Dan mag je direct starten met de rijlessen. Er is geen wachttijd. Gebruik ons aanmeldformulier om een afspraak te maken voor jouw gratis proefles!

Lespakketten bij NXXT

Iedereen leert op zijn eigen manier. Dat begrijpen wij van NXXT rijschool Waddinxveen als geen ander! Daarom kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Denk bijvoorbeeld aan het start, actie, top, spoed of master pakket. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Daardoor kun jij zelf kiezen op welke manier je de rijlessen wil volgen en ga je goed van start! Bekijk hier alle informatie over onze lespakketten.

Wil je graag nog wat vragen stellen? Overleggen als je twijfelt tussen de lespakketten? Je mag altijd contact met ons opnemen! Wij helpen jou graag zodat je snel kan beginnen met je autorijlessen.