• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Leer bij NXXT rijschool Vlaardingen snel, voordelig en met plezier autorijden. Voor wie het ook zo zat is om altijd met de bus of trein te moeten reizen of een lift te moeten regelen. Dat wordt gauw verleden tijd zodra jij begint met je autorijlessen. Onze deskundige rijinstructeurs begeleiden dagelijks veel verschillende leerlingen, zodoende weten ze ook hoe ze jóu het beste kunnen opleiden. Voor je het weet heb je een rijbewijs op zak. Dan heb je eindelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Wie wil dat nou niet?!

Dé rijschool in Vlaardingen

Bij onze rijscholen in Vlaardingen werken onze instructeurs Mari, Onno en Ashwien. Zij hebben passie voor hun vak en rijden dagelijks met veel plezier rond in de lesauto’s. Voor al onze rijscholen selecteren wij de instructeurs op hun ervaring en professionaliteit. Daardoor kan jij erop vertrouwen dat je de beste begeleiding krijgt. Een goede klik met je rijinstructeur is ook belangrijk om van je lessen een succes te maken. Daarom zullen onze instructeurs jou altijd op je gemak stellen en duidelijke aanwijzingen geven.

Tijdens je lessen bij onze rijschool in Vlaardingen kom je langs allerlei mooie plekjes. Je rijdt door wijken als Westwijk, Vlaardinger Ambacht, Holy-Noord en Broekpolder. Misschien vang je nog een glimp op van bezienswaardigheden zoals de stadskraan of de molen. Als je al wat verder bent met je rijlessen ga je ook op de snelwegen oefenen. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Zoetermeer of Gouda. Je hebt dus zeker genoeg afwisseling tijdens je autorijlessen.

Waarom NXXT rijschool Vlaardingen?

Dé rijschool in Vlaardingen - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefles; Bij onze rijschool in Vlaardingen mag je eerst een gratis proefles volgen om eens kennis te maken met onze rijlessen. Zo kan de instructeur ook direct inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben om in één keer te slagen.
  • Geen wachttijden; Enthousiast na je proefles? Dan mag je direct verder met de rijlessen zonder dat je hoeft te wachten. Binnen slechts één week kun je al van start!
  • Beste rijinstructeurs; Bij ons werken alleen de beste rijinstructeurs, dat geeft vertrouwen.
  • Slipcursus; Geslaagd? Gefeliciteerd! Na het behalen van je rijbewijs mag jij ook onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Zo kun jij ook bij slecht weer veilig de weg op.

Geen rijschool in Vlaardingen maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt. 

Je eerste rijles en daarna

Iedereen begint bij de basis. In de eerste rijles leer je alles over het bedienen van de auto. Je gaat je spiegels en stoel goed afstellen en leert hoe je moet schakelen, remmen, sturen en gas geven. Zodra je dat onder de knie hebt, ga je deelnemen aan het verkeer. Daar komen alle verkeersregels en voorrangssituaties aan bod. In de verschillende wijken van Vlaardingen is alle ruimte om te oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, achteruit rijden en straatje keren. Gaat dat ook goed? Dan ga je ook de snelwegen rondom Vlaardingen op om te oefenen. Je rijinstructeur leert jou alles over het inschatten van het verkeer, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Na onze lessen ben jij een top chauffeur!

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles is dé ideale kans om eens te ervaren hoe een autorijles bij onze rijschool in Vlaardingen er aan toe gaat. Aan het begin van de proefles maak je kennis met je rijinstructeur. Je merkt snel genoeg of jullie een klik hebben. Maar we vertrouwen erop dat dat wel goed zit met onze gezellige rijinstructeurs. Zij zullen jou altijd op je gemak stellen en een gezellig praatje met je maken. Tijdens de les kun je ervaren of je de uitleg en aanwijzingen prettig vindt. De instructies moeten begrijpelijk en makkelijk op te volgen zijn. Ben je enthousiast geworden na de proefles? Dan hoef je niet lang te wachten; je mag direct door met de rijlessen. Binnen slechts één week kun je al starten. Op je gratis proefles hoef je trouwens ook niet lang te wachten. Maak gebruik van het aanmeldformulier en zit volgende week al in de lesauto!

Rijschool Vlaardingen

Lespakketten bij NXXT

Onze rijinstructeurs hebben veel ervaring. Daardoor weten zij als geen ander dat iedere leerling op zijn of haar eigen manier leert. Niet iedereen wil op dezelfde manier rijlessen volgen. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Vlaardingen veel verschillende lespakketten ontwikkeld voor jou. Dat zorgt ervoor dat jij een pakket kunt kiezen wat bij jou past, waardoor je al met een voorsprong van start kan gaan met je lessen. Lees hier alles over de verschillende lespakketten en maak een keuze uit ons start-, actie-, top-, spoed- of master-pakket.

Wil je even met ons overleggen welk pakket het beste bij jou past of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou kunnen helpen.