• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het ook zo zat om altijd met de bus of de trein te moeten reizen? Moet je altijd een lift regelen? Nu jij aan je rijlessen mag beginnen zal dat snel verleden tijd zijn! Onze deskundige rijinstructeurs weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Daardoor ga jij als een speer. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak. Dan heb je eindelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Dat wil toch iedereen? Wij vertellen jou hoe dat in zijn werk gaat bij onze rijschool in Vlaardingen.

In Vlaardingen werken onze rijinstructeurs Mari, Onno en Ashwien. Zij hebben passie voor hun vak en rijden dagelijks met veel plezier rond in de lesauto’s. Wij hebben de instructeurs voor onze rijschool in Vlaardingen geselecteerd op hun ervaring en professionaliteit. Daardoor kan jij erop vertrouwen dat je de beste begeleiding krijgt. Een goede klik met je rijinstructeur is ook belangrijk om van je lessen een succes te maken. Daarom zullen onze instructeurs jou altijd op je gemak stellen en een gezellig praatje met jou maken.

In Vlaardingen kom je langs allerlei mooie plekjes tijdens je rijlessen. Je rijdt door wijken als Westwijk, Vlaardinger Ambacht, Holy-Noord en Broekpolder. Misschien vang je nog een glimp op van bezienswaardigheden zoals de stadskraan of de molen. Als je al wat verder bent met je rijlessen bij onze rijschool in Vlaardingen ga je ook op de snelwegen oefenen. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Zoetermeer of Gouda. Je hebt dus zeker genoeg afwisseling tijdens je autorijlessen.

Waarom NXXT rijschool Vlaardingen

  • Gratis proefles; Bij onze rijschool in Vlaardingen mag je eerst een gratis proefles volgen om eens kennis te maken met onze rijlessen.
  • Geen wachttijden; Enthousiast na je proefles? Dan mag je direct verder met de rijlessen zonder dat je hoeft te wachten.
  • Beste rijinstructeurs; Bij ons werken alleen de beste rijinstructeurs, dat geeft vertrouwen.
  • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs mag jij onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Daar leer je veel handige vaardigheden die van pas kunnen komen op de weg.

Rijles in Vlaardingen

Je vraagt je misschien af hoe een autorijles er aan toe gaat. Wij leggen je uit hoe dit precies werkt bij NXXT rijschool Vlaardingen. Je begint bij de basis. In de eerste rijles leer je alles over het bedienen van de auto. Je gaat je spiegels en stoel goed instellen en leert hoe je moet schakelen, remmen, sturen en gas geven. Als jij dat al onder de knie hebt ga je deelnemen aan het verkeer. Daar komen alle verkeersregels en voorrangssituaties aan bod. In de verschillende wijken van Vlaardingen is alle ruimte om te oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, achteruit rijden en keren. Gaat dat ook al goed? Dan begin je tijdens de rijlessen ook op de snelwegen rondom Vlaardingen te oefenen. Je rijinstructeur leert jou alles over het inschatten van het verkeer, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Na onze lessen ben jij een top chauffeur!

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles is een ideale kans om eens te ervaren hoe een autorijles bij onze rijschool in Vlaardingen er aan toe gaat. Aan het begin van de proefles maak je kennis met je rijinstructeur. Je merkt snel genoeg of jullie een klik hebben. Met onze gezellige rijinstructeurs zit dat wel goed. Zij zullen jou altijd op je gemak stellen en een gezellig praatje met jou maken. Tijdens de les kun je ervaren of je de uitleg en aanwijzingen prettig vindt. De instructies moeten begrijpelijk en makkelijk op te volgen zijn. Ben jij enthousiast geworden na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten, je mag direct door met de rijlessen. Op je gratis proefles hoef je trouwens ook niet lang te wachten. Maak gebruik van het aanmeldformulier en zit volgende week al in de lesauto!

Rijschool Vlaardingen

Lespakketten bij NXXT

Onze rijinstructeurs hebben veel ervaring. Daardoor weten zij als geen ander dat iedere leerling op zijn eigen manier leert. Niet iedereen wil op dezelfde manier rijlessen volgen. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Vlaardingen veel verschillende lespakketten ontwikkeld voor jou. Dat zorgt ervoor dat jij een pakket kunt kiezen wat bij jou past, waardoor je al met een voorsprong van start kan gaan met je lessen. Lees hier alles over de verschillende lespakketten en maak een keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket.

Kom je er niet helemaal uit? Wil je even met ons overleggen of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou kunnen helpen.