• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Op zoek naar dé rijschool in Hardinxveld-Giessendam? Wil je nooit meer in een stampvolle bus of trein naar school of naar je werk moeten? Dat kan binnen een paar maanden realiteit zijn met autorijles. Kies een NXXT rijschool in Hardinxveld-Giessendam of omgeving om binnen enkele dagen al te starten. Onze rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben veel ervaring zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs B haalt.

Rijschool in Hardinxveld-Giessendam

Ruben, Irma, Ton en Jeremy werken bij onze rijschool in Hardinxveld-Giessendam. Al onze instructeurs zijn geselecteerd op hun deskundigheid. Ze rijden met veel plezier rond in de lesauto’s en maken van elke les wat leuks. Een goede klik met je instructeur is immers belangrijk. Naast gezellig zijn de lessen natuurlijk ook ontzettend leerzaam. Onze instructeurs weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Voor je het weet ben je helemaal klaar voor je rij-examen!

Tijdens je autorijlessen kom je langs de mooiste wijken en plekjes in Hardinxveld-Giessendam. Je rijdt bijvoorbeeld door De Blauwe Zoom, Westwijk, De Peulen, Wielwijk of Neder-Hardinxveld. Misschien rijd je onderweg nog wel langs Nationaal Park de Biesbosch of Slot Loevenstein. In de mooie wijken van Hardinxveld-Giessendam oefen je met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Als dat al goed gaat mag je ook op de snelwegen rondom Hardinxveld-Giessendam gaan oefenen. Deze snelwegen leiden naar plaatsen als Sliedrecht, Dordrecht, Breda, Gorinchem, Rotterdam, 's-Hertogenbosch, Utrecht en Tilburg.

Waarom NXXT rijschool Hardinxveld-Giessendam?

Dé rijschool in Hardinxveld-Giessendam - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

 • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
 • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Hardinxveld-Giessendam zijn er namelijk geen wachttijden. Binnen slechts één week kun je al beginnen.
 • Beste rij-instructeurs; NXXT rijschool Hardinxveld-Giessendam heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
 • Slipcursus; Geslaagd? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor maar €79,-!
 • Lokale expertise: Als rijschool in Hardinxveld-Giessendam kennen we de lokale verkeerssituaties en uitdagingen. Onze instructeurs zijn bekend met de wegen en routes in de omgeving, waardoor u optimaal kunt oefenen en voorbereiden op het rijexamen

Geen rijschool in Utrecht maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Na de rijlessen bij onze NXXT rijschool Hardinxveld-Giessendam moet je een hoop dingen kunnen laten zien op het examen om jouw rijbewijs te halen. Hardinxveld-Giessendam is een goede omgeving om te oefenen. Je wordt door onze rijinstructeurs goed voorbereid om alle verkeerssituaties goed in te kunnen schatten. Dit geldt natuurlijk voor alle situaties: rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, voorrangssituaties, enzovoorts. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen aan het praktijkexamen kan beginnen.

Onze diensten

Bij NXXT bieden we een breed scala aan diensten aan om aan al uw rijbehoeften te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste diensten die wij aanbieden:

 • Rijlessen op maat
  Of u nu wilt beginnen met autorijlessen, motorrijlessen, of uw vrachtwagenrijbewijs wilt halen, bij NXXT hebben we een geschikt lespakket voor u. Onze rijlessen zijn op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften en doelen te voldoen.
 • Theoriecursussen
  Naast praktijklessen bieden we ook uitgebreide theoriecursussen aan. Onze professionele instructeurs zullen u helpen bij het begrijpen en toepassen van de verkeersregels, zodat u goed voorbereid bent op het theorie-examen.
 • Tussentijdse toets en praktijkexamen
  Om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor uw rijbewijs, bieden we tussentijdse toetsen en praktijkexamens aan. Deze testmomenten geven u de mogelijkheid om te wennen aan de examenomgeving en feedback te krijgen van een professionele examinator.
 • Opfriscursussen
  Heeft u al een rijbewijs, maar wilt u uw rijvaardigheid verbeteren? Dan kunt u bij NXXT ook terecht voor opfriscursussen. Onze ervaren instructeurs zullen samen met u werken aan specifieke punten waar u moeite mee heeft, zodat u weer vol vertrouwen de weg op kunt.

Gratis proefles inplannen

Bij al onze NXXT rijscholen - ook in Hardinxveld-Giessendam - is je eerste rijles een gratis proefles. Maak via ons aanmeldformulier gemakkelijk een afspraak voor je gratis proefles. Je wordt snel geholpen en kan al binnen slechts één week in de lesauto zitten. Voor je het weet is het al zo ver!

Zodra je de lesauto in stapt, stelt de instructeur jou meteen op je gemak. Op het moment dat je van start gaat met de eerste stapjes van het autorijden merk je gelijk dat de instructeur duidelijke aanwijzingen geeft. Daardoor kan jij de instructies gemakkelijk opvolgen en voel jij je veilig. En geen zorgen: als je even de draad kwijt bent, blijft de instructeur geduldig en legt hij het je nog eens rustig uit. Onze rijlessen zijn immers zowel leuk als leerzaam.

Verder kijkt de rijinstructeur tijdens de proefles hoe goed je al kan autorijden, hierbij wordt gekeken naar rijervaring en beheersing van de verkeersregels. Zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel rijlessen je nodig hebt om jouw rijbewijs in 1x te halen.

Rijschool Roosendaal

Lespakketten bij NXXT

De ervaren rijinstructeurs van onze NXXT rijschool Hardinxveld-Giessendam merken dat iedere leerling op een andere manier en op hun eigen tempo leert. Daarom hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld, zodat ook jij goed van start kunt gaan. Zo hebben we: een spoedpakket, een klein lespakket en een uitgebreid lespakket. Kies het pakket dat bij jou past. Misschien wil jij graag snel gaan? Of juist alle tijd nemen en van een tussentijdse toets gebruik maken? Alles is mogelijk. Dankzij de pakketten kun jij een vliegende start maken. Lees hier alles over de verschillende rijlespakketten.

Twijfel je over welk lespakkeet het beste bij jou past of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.