• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Op zoek naar dé rijschool in Hardinxveld-Giessendam? Wil je nooit meer in een stampvolle bus of trein naar school of naar je werk moeten? Dat kan binnen een paar maanden realiteit zijn met autorijles. Kies een NXXT rijschool in Hardinxveld-Giessendam of omgeving om binnen enkele dagen al te starten. Onze rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben veel ervaring zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs B haalt.

Ervaren en deskundige rijinstructeurs

Ruben, Irma, Ton en Jeremy werken bij onze rijschool in Hardinxveld-Giessendam. Al onze instructeurs zijn geselecteerd op hun deskundigheid. Ze rijden met veel plezier rond in de lesauto’s en maken van elke les wat leuks. Een goede klik met je instructeur is immers belangrijk. Naast gezellig zijn de lessen natuurlijk ook ontzettend leerzaam. Onze instructeurs weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Voor je het weet ben je helemaal klaar voor je rij-examen!

Leuke en leerzame rijlessen 

Tijdens de lessen bij onze rijschool kom je langs de mooiste wijken en plekjes in Hardinxveld-Giessendam. Je rijdt bijvoorbeeld door De Blauwe Zoom, Westwijk, De Peulen, Wielwijk of Neder-Hardinxveld. Misschien rijd je onderweg nog wel langs Nationaal Park de Biesbosch of Slot Loevenstein. In de mooie wijken van Hardinxveld-Giessendam oefen je met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Als dat al goed gaat mag je ook op de snelwegen rondom Hardinxveld-Giessendam gaan oefenen. Deze snelwegen leiden naar plaatsen als Sliedrecht, Dordrecht, Breda, Gorinchem, Rotterdam, 's-Hertogenbosch, Utrecht en Tilburg.

Waarom NXXT rijschool Hardinxveld-Giessendam?

Dé rijschool in Hardinxveld-Giessendam - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefles: Volg eerst een proefles om eens te ervaren hoe onze rijlessen er aan toe gaan. Dit is natuurlijk helemaal gratis!
  • Geen wachttijden: Wil je na de proeflessen beginnen met je rijlessen? Dat kan direct. Wij werken niet met wachttijden. 
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Hardinxveld-Giessendam selecteren wij alleen de beste rijinstructeurs. Jij kan zeker zijn van professionele begeleiding. 
  • Slipcursus: Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Volg onze slipcursus voor maar €79,-. Daar leer je vaardigheden die goed van pas komen op de weg. 
  • Flexibele planning: Heb jij het altijd druk? Geeft niets, we bieden altijd flexibele planningsopties aan bij onze rijschool. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Geen rijschool in Utrecht maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt.

Rijles in Hardinxveld-Giessendam

Je allereerste autorijles, dat kan best spannend zijn! Wij begrijpen dat en leggen jou alvast uit hoe het precies in zijn werk gaat bij onze rijschool. Tijdens je eerste rijles zal je kennismaken met je instructeur. Je wordt altijd op je gemak gesteld en er wordt duidelijke uitleg gegeven. Zodra de les begint leer je de beginselen van het autorijden. Je leert de stoel en spiegels goed instellen, gas geven, schakelen, remmen en sturen. Lukt dat al goed? Dan mag je deel gaan nemen aan het verkeer. In de wijken van Hardinxveld-Giessendam oefen je met alle verkeerssituaties en de bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken en achteruit rijden. Als je dat goed onder de knie hebt ga je ook op de snelweg oefenen met inschatten van het verkeer, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Na onze rijlessen weet jij alles wat nodig is om je rijbewijs te kunnen halen. 

Tijd voor je examen

Na voldoende rijlessen is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft niet nerveus te zijn. Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. 

Onze beoordelingen

Bij onze rijschool in Hardinxveld-Giessendam gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Bij al onze NXXT rijscholen - ook in Hardinxveld-Giessendam - is je eerste rijles een gratis proefles. Maak via ons aanmeldformulier gemakkelijk een afspraak voor je gratis proefles. Je wordt snel geholpen en kan al binnen slechts één week in de lesauto zitten. Voor je het weet is het al zo ver!

Zodra je de lesauto in stapt, stelt de instructeur jou meteen op je gemak. Op het moment dat je van start gaat met de eerste stapjes van het autorijden merk je gelijk dat de instructeur duidelijke aanwijzingen geeft. Daardoor kan jij de instructies gemakkelijk opvolgen en voel jij je veilig. En geen zorgen: als je even de draad kwijt bent, blijft de instructeur geduldig en legt hij het je nog eens rustig uit. De lessen bij onze rijschool zijn immers zowel leuk als leerzaam.

Verder kijkt de rijinstructeur tijdens de proefles hoe goed je al kan autorijden, hierbij wordt gekeken naar rijervaring en beheersing van de verkeersregels. Zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel rijlessen je nodig hebt om jouw rijbewijs in 1 keer te halen.

Rijschool Roosendaal

Lespakketten bij NXXT

De ervaren rijinstructeurs van onze NXXT rijschool Hardinxveld-Giessendam merken dat iedere leerling op een andere manier en op hun eigen tempo leert. Daarom hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld, zodat ook jij goed van start kunt gaan. Zo hebben we: een spoedpakket, een klein lespakket en een uitgebreid lespakket. Kies het pakket dat bij jou past. Misschien wil jij graag snel gaan? Of juist alle tijd nemen en van een tussentijdse toets gebruik maken? Alles is mogelijk. Dankzij de pakketten kun jij een vliegende start maken. Lees hier alles over de verschillende rijlespakketten.

Meer informatie

Twijfel je over welk lespakket het beste bij jou past of wil je graag meer informatie over onze rijschool? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.